Fotboll kommer hem

17. "Jag tittar på dem med avsmak"

Liverpool tillbaka på vinnarspåret (väntat?)! Sheffield Uniteds förfärliga beslut att sparka Chris Wilder! David Moyes undermåliga taktik! Arsenals pissiga raplåt och är Harry Kane ligans mest grisiga spelare?

Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt!

Programledare: Daniel Dewerud och Adam Fröberg

Vill du ha de senaste FPL-tipsen eller gotta ner dig i helgens matcher i Premier League. Det här är podden för dig som älskar PL i alla dess former. Vi, fem studenter vid Göteborgs universitet, diskuterar, informerar och berör allt som på något sätt stavas engelska högstaligan.

Redaktion

Harry Maghder, Carl Bolinder, Adam Fröberg, Daniel Dewerud och Jesper Ahlcrona.

Externa länkar

twitter.com/FotbollH www.instagram.com/fotb...

Följ oss via RSS

Kontakt

fotbollkommerhem@k103....