Gå under jorden

Gå under jorden - Das Techo

En sista vecka med techno, techno och mera techno, för snart kommer house-gurun tillbaka till Gå under jorden. I vilket fall, njut av de fina ljuden och ta hand om er!

Gå under jorden - Mysig techno

Technofesten fortsätter även denna veckan! Njut av trevlig techno i alla dess former med Gå under jorden!

Gå Under Jorden - Techno n Stuff

Kvällens program av Gå Under Jorden bjuder på olika former av techno. Snabb techno, mustig techno, techno techno och en techno låt med minimala influenser av disco techno!

Will you be my valentine?

Ikväll är det alla hjärtans dag och därför kommer musik i kärlekens tecken att spelas! Gå Under Jorden kommer bjuda på kärleksfull house och annan musik som får hjärtat att pumpa lite snabbare och alla ens sinnen att bli lite skarpare!

Gå Under Jorden - Fest och Mricööö

I helgen är det fest! Det bjuds på två trevliga danstillställningar av hög kvalité. På fredag är det TECHNO! och på lördag blir det diverse former av house. I helgens anda kommer tung techno dominera första delen av programmet och sedan blir det mer melodisk musik.

Eftersom Axel har emigrerat till Amerika för att göda upp sig på deras delikata hamburgare kommer jag, Boris, att mixa för er kära lyssnare de närmaste veckorna.

Tune in and enjoy!

Gå Under Jorden - 31 januari - SNAFU

Ikväll blir det ett helt vanligt program med Gå Under Jorden, där vi mixar live för er kära lyssnare samt guidar er bortom Avenyn eller nästan iaf. Som vanligt spelar vi house, techno och allt däremellan.

Förfesta med oss inför Klubb Zättigung!

Jajemeeeen! På fredag 18:00-19:00 förfestar vi med er inför vår alldeles egna klubb, nämligen Klubb Zättigung! Få all info på https://www.facebook.com/events/663578103700107/?ref=5

Vi ses och hörs! <3

Gå Under Jorden 17 januari

Ikväll så kommer vi, Boris och Axel, som vanligt att informera om helgens dansaktiviteter samt mixa musik som står oss varmt om hjärtat! Förvänta er exemplarisk House, Techno och allt däremellan.

Dans, bas och kärlek!

Gå Under Jorden, 13e december: Helgen i Göteborg, helgen i München

Kära lyssnare. Som vanligt bjuder vi på grymma helgtips inför den kommande helgen, men vi berättar även om de äventyr vi ska på till helgen, och låter er få en smak av detta.

Vi möts i etern!

Fredagsgodis!

Ikväll blir det lite fredagsgodis med Boris. Guldkorn i form av att inte drömma om något, förlorad koll på tiden och stjärnbarn kommer att avnjutas i form av en gott och blandat påse där diverse genrer är inkluderade. Det blir fokus på musik som gör att det ryser i hela kroppen, som får en att le.

Denna gången inkluderas en playlist så att alla kära lyssnare kan införskaffa de låtar som faller dem i smaken.

Avatism - I dream of nothing
Avatism - We were
Pachanga Boys - Time
Genius of Time - Tuffa trummor med synt
Choice - Acid Eiffel
Dinky - Acid in my fridge
Klangkarussell - Sternenkinder
Matador - Lamana
A.Mochi - Brunt

Gå Under Jorden är programmet som guidar lyssnare till den fantastiska techno- och house-underground-scen som Göteborg faktiskt har, men som få känner till. Förutom att rädda folk från Aveny-utgångar bjuds även på tillhörande ljuva toner, som mixas live i studion av programledarna Axel (MÖS) och Boris (Boko Boko).

Redaktion

Axel Berglund och Boris Kouznetsov.

Följ oss via RSS

Kontakt

gaunderjorden@k103.se