Gå under jorden

Gå Under Jorden - Fest och Mricööö

I helgen är det fest! Det bjuds på två trevliga danstillställningar av hög kvalité. På fredag är det TECHNO! och på lördag blir det diverse former av house. I helgens anda kommer tung techno dominera första delen av programmet och sedan blir det mer melodisk musik.

Eftersom Axel har emigrerat till Amerika för att göda upp sig på deras delikata hamburgare kommer jag, Boris, att mixa för er kära lyssnare de närmaste veckorna.

Tune in and enjoy!

Gå Under Jorden är programmet som guidar lyssnare till den fantastiska techno- och house-underground-scen som Göteborg faktiskt har, men som få känner till. Förutom att rädda folk från Aveny-utgångar bjuds även på tillhörande ljuva toner, som mixas live i studion av programledarna Axel (MÖS) och Boris (Boko Boko).

Redaktion

Axel Berglund och Boris Kouznetsov.

Följ oss via RSS

Kontakt

gaunderjorden@k103.se