Global Voices

Premiär för Global Voices!

Dagens program behandlar temat konvertering. I programmet får ni bland annat möta en svensk tjej som har konverterat från kristendomen till islam. Med oss har vi även en kubansk präst inom Ifa religionen som före detta var ateist. Vi har också frågat studenter om deras syn på religion/konvertering. Dagens program är på engelska, med intervjuer gjorda på svenska.

Dagens Programledare: Anna Reumert, Ermelinda Kanushi

Voxpop Intervjuare: Ermelinda Kanushi

Intervju av Mathilda: Senka Purkovic, Patrik Wendeblad

Intervju med Julio: Anna Reumert

Teknik: Hanna Katarina Nyroos

Global Voices är programmet för dig som är intresserad av det som händer i världen. Vi tar upp utrikespolitiska ämnen och blandar stort som smått. Tycker du att Sverige är för litet, då är Global Voices något för dig! Programmet görs i samarbete med Utrikespolitiska föreningen (Göteborg)s medlemstidning Utblick.
Vi diskuterar ämnen som relaterar till utrikespolitiska frågor och inkluderar såväl lokala som globala röster. Vårt syfte är att bidra till en ökad förståelse för världen omkring oss.

Are you interested in what's happening around the world? Global Voices raises different topics within foreign politics. We bring up big and small topics. If you think Sweden's too small, then Global Voices is the programme for you! The programme is cooperating with Utrikespolitiska föreningen (Göteborg)'s magazine Utblick. We discuss topics related to global affairs and incorporate voices, local and global, to broaden our view of the world surrounding us.

Redaktion

Patrik Wendeblad, Senka Purkovic, Anna Reumert, Ermelinda Kanushi, Hanna Katarina Nyroos, David Skansholm och Susanna Németh.

Extern länk

www.utblick.org

Följ oss via RSS

Kontakt

globalvoices@k103.se