Global Voices

Students & politics in the US

Global Voices are back! Tonight we focus on students' role in American politics from two angles; the Democrats' and Republicans' take on higher education, and young voters' participation in the recent US Presidential election. In connection, we have interviewed Benjamin Gerber, representative of Democrats Abroad, and Thomas Van Hare, representative of Republicans Abroad on these issues.
Hosts of tonight's show:
Ermelinda Kanushi
Anna Reumert

Here's a sneak from the show...

Global Voices är programmet för dig som är intresserad av det som händer i världen. Vi tar upp utrikespolitiska ämnen och blandar stort som smått. Tycker du att Sverige är för litet, då är Global Voices något för dig! Programmet görs i samarbete med Utrikespolitiska föreningen (Göteborg)s medlemstidning Utblick.
Vi diskuterar ämnen som relaterar till utrikespolitiska frågor och inkluderar såväl lokala som globala röster. Vårt syfte är att bidra till en ökad förståelse för världen omkring oss.

Are you interested in what's happening around the world? Global Voices raises different topics within foreign politics. We bring up big and small topics. If you think Sweden's too small, then Global Voices is the programme for you! The programme is cooperating with Utrikespolitiska föreningen (Göteborg)'s magazine Utblick. We discuss topics related to global affairs and incorporate voices, local and global, to broaden our view of the world surrounding us.

Redaktion

Patrik Wendeblad, Senka Purkovic, Anna Reumert, Ermelinda Kanushi, Hanna Katarina Nyroos, David Skansholm och Susanna Németh.

Extern länk

www.utblick.org

Följ oss via RSS

Kontakt

globalvoices@k103.se