Global Voices

Sustainable development, right here, right now!

"Sustainable development is like teenage sex - everybody claims they are doing it but most people aren’t, and those that are, are doing it very badly"

— Professor Chris J Spray

Global Voices focus is on Sustainable development this time. We all hear about, we talk about but how much we know about it?

Inspired from The Gothenburg Award on Sustainable Development (GASD) we thought to make our contribution and bring this concept one more time in the minds of our listeners. Apart our insightful Vox Pop, you have the chance to listen an interesting interview with the winner of this year's award, Dr.Micheal Biddle.

Host of tonight's show:
Ermelinda Kanushi, Hanna Katarina Nyroos

VoxPop interviews: Ermelinda Kanushi
Micheal Biddle interview: Hanna Katarina Nyroos
-----------------

Below also a video of the second price winner Björn Söderberg on his project in Nepal.

Global Voices är programmet för dig som är intresserad av det som händer i världen. Vi tar upp utrikespolitiska ämnen och blandar stort som smått. Tycker du att Sverige är för litet, då är Global Voices något för dig! Programmet görs i samarbete med Utrikespolitiska föreningen (Göteborg)s medlemstidning Utblick.
Vi diskuterar ämnen som relaterar till utrikespolitiska frågor och inkluderar såväl lokala som globala röster. Vårt syfte är att bidra till en ökad förståelse för världen omkring oss.

Are you interested in what's happening around the world? Global Voices raises different topics within foreign politics. We bring up big and small topics. If you think Sweden's too small, then Global Voices is the programme for you! The programme is cooperating with Utrikespolitiska föreningen (Göteborg)'s magazine Utblick. We discuss topics related to global affairs and incorporate voices, local and global, to broaden our view of the world surrounding us.

Redaktion

Patrik Wendeblad, Senka Purkovic, Anna Reumert, Ermelinda Kanushi, Hanna Katarina Nyroos, David Skansholm och Susanna Németh.

Extern länk

www.utblick.org

Följ oss via RSS

Kontakt

globalvoices@k103.se