Goburgtalk

Veckans Avsnitt: Intervju med Seedy

Goburg Talk välkomnar Seedy till säsongens tredje avsnitt. Den Sthlm-baserade rapparen/sångaren har nyligen släppt det han själv kallar för sin debutsingel och vi går givetvis in på storyn bakom låten. Som relativt ny på musikscenen lär vi känna Seedy bättre genom detta program och vi får bland annat reda på mer om varför han valde bort fotbollen och hur han gled in på musikspåret, hur det gick till när han joinade Nivy och vad vi kan förvänta oss av honom framöver.

Programmet sänds med start idag (tisdag) klockan 20:30!

Veckans Avsnitt: Intervju med Stina Velocette

Veckans Goburg Talk bjuder på en intervju med Stina Velocette, aktuell med låten "Ska det va såhär" som i samband med intervjun ligger högst upp på Spotifys Viral 50-lista. Hon berättar bland annat om hur låten kom till, responsen som hon fått, #MeToo och den kommande Globen-spelningen tillsammans med Kapten Röd och resten av Same Plate Music.

Programmet sänds på söndag med start klockan 14:30!

SÄSONGSPREMIÄR!

Ny tid, men samma program!
Goburg Talk är tillbaka på K103 Göteborgs Studentradio för en säsongspremiär som kan kallas för en hyllning till nysläppt svensk musik. Det blir minimalt med snack och maximalt med musik. Vi blandar Kapten Röd med Esther Kirabo och väver in Jaqe med Cherrie.
Programmet sänds med start idag (söndag) klockan 14:30!

Veckans Avsnitt: intervju med Per Alexandersson

Den här veckan tar Goburg Talk ett kliv bort från hiphop-fokuset och sätter istället strålkastarljuset på stans stora nöjespark, Liseberg. Per Alexandersson är underhållningschef på Liseberg och berättar vad vi kan förvänta oss av sommarsäsongen på Stora Scenen. Bland annat innebär sommarens storsatsning att fler artister än tidigare är bokade, däribland Mary J. Blige, Lani Mo och House of Pain.

Programmet sänds lördag klockan 16:03 och ni kan lyssna online här: http://www.k103.se/popup/webbradio

Veckans Avsnitt: Intervju med Flock

Den här veckan blir det något nytt i Goburg Talk. I mars släppte Göteborgs-duon Flock sin första singel via SoundCloud och YouTube. Det tog fart direkt och nu är de alltså gäster i Goburg Talk för en första intervju. Här lär ni känna dem lite bättre och bland mycket annat får ni reda på deras musikaliska bakgrund, hur de träffades och varför det tog flera år innan de valde att släppa sina första låtar.

Programmet sänds lördag klockan 16:03 och ni kan lyssna online här: http://www.k103.se/popup/webbradio

LYSSNA: Intervju med Emil Salomonsson

Nu ligger Goburg Talks intervju med IFK Göteborgs nyckelspelare Emil Salomonsson ute för lyssning i efterhand. Här berättar han om sitt stora hiphop-intresse och när vi ber honom sätta ihop en spellista tar han med namn som Nas, J. Cole och Tupac.

Salomonsson berättar även om starten på den allsvenska säsongen, chanserna till fler chanser i landslaget och hur det var att spela tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.

LYSSNA PÅ INTERVJUN HÄR: https://www.mixcloud.com/K103/intervju-emil-salomonsson-goburg-talk-1704...

Veckans Avsnitt: Intervju med Emil Salomonsson

Den här veckan gästar IFK Göteborgs Emil Salomonsson programmet! Högerbacken med landslagsmeriter har ett stort hiphop-intresse och det är något vi fördjupar oss i. Det är även han som har valt veckans spellista och det blir en mix av bland andra Kendrick Lamar och Nas.

Självklart tar vi även upp säsongsinledningen med Blåvitt och chanserna för fortsatt landslagsspel under Janne Anderssons ledning.

Programmet sänds lördag klockan 16:03 och ni kan lyssna online här: http://www.k103.se/popup/webbradio

LYSSNA: Intervju med IKHANA

IKHANA - Zebrelli

Äntligen finns Goburg Talks intervju med IKHANA tillgänglig för lyssning i efterhand!

Det är tredje gången IKHANA besöker vår studio och den här gången har hon med sitt debutalbum "Zebrelli" i ryggsäcken och givetvis sätter vi spotlighten på det. Vi pratar bland annat om pressen att släppa musik, varför hon har valt att göra albumet utan features och andra samarbeten, vad som är skillnaden på album/playlist, hur hon gör för att hålla sin musik relevant trots att en låt skrevs flera månader tillbaka i tiden och vad hon egentligen säger på introt till WTA.

Som ni kan se så är det en fullmatad intervju!

LYSSNA PÅ INTERVJUN HÄR: https://www.mixcloud.com/K103/intervju-ikhana-goburg-talk-170408/
LYSSNA PÅ ALBUMET "ZEBRELLI" HÄR: https://soundcloud.com/ikhana/sets/zebrelli-2

IKHANA - Zebrelli

Veckans avsnitt: Intervju med IKHANA

IKHANA är tillbaka som gäst i Goburg Talk. Den här gången sätter vi stort fokus på hennes debutalbum "Zebrelli" och hon får bland annat berätta om den långa processen som har lett fram till det album som nu finns ute för lyssning. Missa Inte!

Programmet sänds lördag klockan 16:03 och ni kan lyssna online här: http://www.k103.se/popup/webbradio

Veckans avsnitt: Nysläppt musik

Den här veckan fokuserar Goburg Talk på musik som har släppts de senaste veckorna. Det blir allt från Ken Ring och Lash till Stina Velocette och Skander.

Som vanligt börjar programmet 16:03!

Hiphop är grundstenen i Goburg Talk men då och då glider vi medvetet in på andra spår. Vi spelar den fetaste musiken, tar upp aktuella ämnen och pratar med de mest intressanta profilerna i branschen.

Redaktion

Erik Malmqvist.

Sändningstider

Söndagar 14:30 - 15:00

Tisdagar 20:30 - 21:00

Extern länk

twitter.com/GoburgTalk

Följ oss via RSS

Kontakt

goburgtalk@k103.se