Goburgtalk

Intervju med Musti

Efter ett uppehåll är Goburg Talk tillbaka med en ny intervju denna vecka! Vi har norskt besök i form av Musti som spås en stor framtid. När Goburg Talk träffade henne var hon på turné med Cherrie och vi pratar givetvis om hur den kontakten uppstod. Dessutom blir det prat om vad Musti kommer tillföra med sin musik, varför vi inte har fått höra något eget släpp ännu, vilka visioner hon har och mycket mer.

Programmet sänds med start 15:30.

Intervju med LOVA

Säsongens andra Goburg Talk sänds denna lördag med start 15:30, veckans gäst är artisten LOVA som debuterade med EP:n "Scripted Reality" förra året. Nu är hon aktuell med singeln "My Name Isn't" och det är tydligt att LOVA är här för att stanna. I intervjun behandlar vi ämnen som hennes driv, Robyn, att få till kombinationen av lyssnarvänlig musik och supertydliga budskap.

Intervju med Simeon

Årets första Goburg Talk-avsnitt är här! Programmet gästas av artisten Simeon som släppte sina första officiella låtar under fjolåret. Som en del av NBL Sound blir det såklart ett snack om hur han blev en del av det ambitiösa teamet, men han berättar även hur han ser på RnB-scenen i Sverige och stödet från familjen.

Programmet sänds med start 15:30!

LYSSNA: Intervju med Pato Pooh

Nu finns Goburg Talks intervju med Pato Pooh ute för lyssning via Mixcloud, Acast, Spotify och iTunes!
Fokus sätts framförallt på musikbolaget NBL Sound som arbetar med artisterna Lamix, Showit, Simeon och Reyn.

Lyssna på intervjun på Mixcloud via denna länk: https://www.mixcloud.com/K103/goburg-talk-pato-pooh-intervju-2018-11-24/

Intervju med Pato Pooh

Ett nytt avsnitt av Goburg Talk sänds denna kalla lördag i november (24:e)! Artist, entreprenör, låtskrivare och manager, det går att sätta många etiketter på Pato Pooh och i denna intervju berättar han om musikbolaget NBL Sound som han driver tillsammans med sin bror, Pablo Paz. Vi pratar om bolagets artister, varför han vanligtvis inte firar framgångar, hur han hittar inspiration och mycket mer.

Sändningen startar 15:30 här på K103 Göteborgs Studentradio!

Veckans Avsnitt: Intervju med Lil Halima

Lil Halima gästar Goburg Talk! Den här veckan korsas landgränser och för första gången har vi en norsk artist med i programmet. Vissa hävdar att hon är Skandinaviens nästa stora artist på den internationella scenen – lär känna den mångbegåvade Lil Halima i en lång intervju hos Goburg Talk denna lördag!

Programmet sänds med start klockan 15:30.

Foto: Michael Vera Cruz Angeles (via Universal Music Norge).

Veckans Avsnitt: Högsbo Basket

Högsbo Basket är nykomlingar i Svenska Basketligan och inför deras säsongspremiär den 29:e september sänder vi denna vecka ett Goburg Talk Sports Edition med fokus på Göteborgs representanter på den största basketscenen i Sverige. Vi har träffat lagets två amerikanska nyförvärv, Alexis Hyder och Tiasha Gray, som båda uträttade stordåd i Sverige när de representerade Mark. Gray utsågs till MVP säsongen 2016-17 och Hyder tilldelades utmärkelsen som årets center i ligan 2017-18.

Här berättar duon om kontrasterna att spela i Sverige i jämförelse med USA, varför de valt att representera ett nyss uppflyttat lag och vad vi kan förvänta oss av Högsbo Basket under kommande säsong. Sändningen startar 15:30 här på K103 Göteborgs Studentradio!

LYSSNA: Intervju med Lilla Namo

"Lite som att börja om från början".
Goburg Talk träffade Lilla Namo på Way Out West för en intervju om hennes comeback och EP:n "BEEP BEEP" som släpptes i juni 2018. Det snackades även om korta bars, att bli rastlös på andras konserter, att inte släppa trendig musik och att det inte kommer dröja ytterligare fem år innan hennes nästa längre projekt släpps.

Intervjun finns att lyssna på via iTunes, Acast och på denna Mixcloud-länk: https://www.mixcloud.com/K103/goburg-talk-lilla-namn-intervju-2018-09-08...

Veckans Avsnitt: Intervju med Lilla Namo

Hösten är här och det innebär att Goburg Talk är tillbaka på allvar! Lördagens program gästas av Lilla Namo, som bland annat berättar om hennes senaste EP "BEEP BEEP", varför det dröjde fem år innan hennes andra längre projekt släpptes och varför hon inte gör "trendig" musik.

Programmet sänds idag, lördag, med start 15:30 här på K103 Göteborgs Studentradio!

Veckans Avsnitt: Intervju med Sophia Tako

Goburg Talk är här med ett nytt avsnitt denna rekordsommar. I lördagens avsnitt, start kl 15:30, hör vi artisten Sophia Tako berätta om hur hon skapar egna världar med sin musik och om att ha växt in i den person och artist hon vill representera. Givetvis snackar vi även om hennes nysläppta singel "Come With Me"!

Hiphop är grundstenen i Goburg Talk men då och då glider vi medvetet in på andra spår. Vi spelar den fetaste musiken, tar upp aktuella ämnen och pratar med de mest intressanta profilerna i branschen.

Redaktion

Erik Malmqvist.

Sändningstider

Lördagar 15:30 - 16:00

Extern länk

twitter.com/GoburgTalk

Följ oss via RSS

Kontakt

goburgtalk@k103.se