Goburgtalk

Veckans Avsnitt: Högsbo Basket

Högsbo Basket är nykomlingar i Svenska Basketligan och inför deras säsongspremiär den 29:e september sänder vi denna vecka ett Goburg Talk Sports Edition med fokus på Göteborgs representanter på den största basketscenen i Sverige. Vi har träffat lagets två amerikanska nyförvärv, Alexis Hyder och Tiasha Gray, som båda uträttade stordåd i Sverige när de representerade Mark. Gray utsågs till MVP säsongen 2016-17 och Hyder tilldelades utmärkelsen som årets center i ligan 2017-18.

Här berättar duon om kontrasterna att spela i Sverige i jämförelse med USA, varför de valt att representera ett nyss uppflyttat lag och vad vi kan förvänta oss av Högsbo Basket under kommande säsong. Sändningen startar 15:30 här på K103 Göteborgs Studentradio!

Hiphop är grundstenen i Goburg Talk men då och då glider vi medvetet in på andra spår. Vi spelar den fetaste musiken, tar upp aktuella ämnen och pratar med de mest intressanta profilerna i branschen.

Redaktion

Erik Malmqvist.

Sändningstider

Lördagar 15:30 - 16:00

Extern länk

twitter.com/GoburgTalk

Följ oss via RSS

Kontakt

goburgtalk@k103.se