Grand Tour

Avsnitt 25 - Blade Runner Special

I kvällens avsnitt kommer Robert, Kristoffer och eftersom Viktor inte är på plats så har vi med oss kvällens gäst Ida, prata om science-fiction filmerna Blade Runner: The Final Cut (1982) och uppföljaren Blade Runner 2049 (2017). I ett tidigare avsnitt som berörde science-fiction filmer och framtidsskildringar skulle Robert prata om just Blade Runner 2049 men tiden rann ut. Nu blir det alltså revansch och vi plockar upp den tråden med mera i Grand Tours 25:e avsnitt.

Grand Tour kallades den bildningsresa som unga adelsmän for ut på i Europa på framförallt 16- och 1700-talet, i det här programmet får du följa med på vår bildningsresa. Grand Tour är ett allmänbildande radioprogram för den kunskapstörstige.

Redaktion

Victor Johansson, Robert Björklund och Kristoffer Rissanen.

Sändningstider

Måndagar 20:00 - 21:00

Följ oss via RSS

Kontakt

grandtour@k103.se