Grand Tour

Avsnitt 25 - Blade Runner Special

I kvällens avsnitt kommer Robert, Kristoffer och eftersom Viktor inte är på plats så har vi med oss kvällens gäst Ida, prata om science-fiction filmerna Blade Runner: The Final Cut (1982) och uppföljaren Blade Runner 2049 (2017). I ett tidigare avsnitt som berörde science-fiction filmer och framtidsskildringar skulle Robert prata om just Blade Runner 2049 men tiden rann ut. Nu blir det alltså revansch och vi plockar upp den tråden med mera i Grand Tours 25:e avsnitt.

Grand Tour kallades den bildningsresa som unga adelsmän for ut på i Europa på framförallt 16- och 1700-talet, i det här programmet får du följa med på vår bildningsresa. Grand Tour är ett allmänbildande radioprogram för den kunskapstörstige.

Redaktion

Victor Johansson, Robert Björklund och Kristoffer Rissanen.

Följ oss via RSS

Kontakt

grandtour@k103.se