GRFM

GRFM har sänt sitt sista program

GRFM sändes mellan 091020-100510.

GRFM 18: Spelmelodikryss

Duktig på spelmusik? Klurigare än Professor Layton? Då ska du genast sätta tänderna i GRFM #18 och vad vi vågar kalla världens första spelmelodikryss (och eventuellt världens första "vågsnett 8").
Koka upp en kanna te och börja kryssa utav bara helskotta. När du är färdig skickar du in en bildfil med rätt lösning till jonas.elfving@gamereactor.se, vilket ger dig en chans att vinna något från Gamereactors Stora Spellåda™!

GRFM 17: Skräck

Släck alla lampor, kryp upp i soffan och ta på dig hörlurarna... I avsnitt 17 av Gamereactors nätradioshow GRFM talar vi om skräck. Spelskräck. Petter talar ut om sin Project Zero-fobi, Sophie berättar om spelhistoriens otäckaste hundattack och vi besöker svenska utvecklaren A Different Games lokaler (en gammal guldsmedja!) för att lära oss om kommande Ghostwire till Nintendo DSi.

GRFM 16: Bilspel

På redaktionen går både Need for Speed: Shift och Colin McRae: Dirt 2 varma, och mellan spelsessionerna sticker vi till och med iväg för att köra riktig rallybil så ofta vi kan. Jonas "Åhhhh, Sladd" Elfving har åkt Porsche på Mantorp och Petter "Minst Tre Wunderbaums" Hegevall har kört i fel riktning på Östersunds enda enkelriktade gata.

I avsnitt #16 av vår spelradioshow GRFM får du njuta av såväl verkliga som speliga motorljud, vilken godissort Mäki ätit till sin Halo 3: ODST-genomspelning, vilka rattar japaner föredrar och dessutom en recension av Guitar Hero 5.

GRFM 15: Konstigt

Konstigt. Temat i GRFM, avsnitt femton. Petter Hegevall (eller är det Jonas Elfving?) berättar om "roliga" pandor i fightingspel och förbryllande not-mapping i Guitar Hero Greatest Hits. Mårtensson listar skumma World of Warcraft-quests och holländska mysröst-Martin från Deep Silver berättar om de mystiska bergäventyren i survival horror-spelet Cursed Mountain. Mjölk!

GRFM 14: E3-mässan, Avalanches & Leisure Suit Larry

I avsnitt 14 av GRFM pratar Jonas & Jonas om vad vi har att vänta oss på E3-mässan, Avalanches Peter Johansson berättar om freeroamingen i Just Cause 2 och vi spelar Punch-Out tills tårarna (eller "ögonsvetten") rinner. Dessutom sörjer Sophie Leisure Suit Larrys nutida skräpighet och skäggige Bill Roper berättar om superhjälteäventyren i kommande Champions Online!

Dessutom kan du lyssna på när Mikael Sundberg pratar om musiken i Castlevania här på våran sida.

Sorry, flash is not available.

GRFM 13: Spelar runt lägerelden

Man kan ju inte bara sitta inomhus hela tiden. Det går ju faktiskt inte. Därför letade redaktionen upp närmsta campingplats, tände en lägereld med några konkurrentblaskor och spelade in ett nytt avsnitt av GRFM. Helmysigt!

I avsnitt 13 får du reda på varför Sophie svär åt sina grannar, att Jonas Mäki faktiskt går omkring beväpnad och att Petter Hegevall skickar obscena Pictochat-meddelanden - allt detta till gemytlig lägereldsmusik. Ställ även in dig på en recension av Guitar Hero: Metallica!

GRFM 12: Casualspel

Casual-spel, detta aningen luddiga begrepp, står på agendan i avsnitt 12 av GRFM. Vi har intervjuat The Sims 3-producenten M.J. Chun, Love Bolin berättar om vad hans katt tycker om Nintendo DSi (mjau) och Jonas Mäki talar om vad mainstream betyder i andra länder.

På allmän begäran inför påsken återkommer kyckling-versionen av "Don't Fear the Petter"

GRFM del 11: Åker till New York

Det är roligt att resa. Oavsett om det gäller Nynäshamn eller New York. I avsnitt 11 av GRFM rapporterar vi från den sistnämnda staden och du få höra skaparna av X-Men Origins: Wolverine och Prototype prata om sina kommande spel. Chefredaktör Petter har också varit på resande fossing och tittat på Bioshock 2. Dessutom blir det spelnyheter med Mäki, spelmusik önskad av er läsare och en recension av Grand Theft Auto: Chinatown Wars.

GRFM del 10: Spelkontroller & andra speltillbehör

Vad är bra spelkontroll? Och vilka är egentligen de konstigaste speltillbehören genom tiderna? I det tionde avsnittet av GRFM pratar vi om hur spel styrs, vilka metoder som fungerar och vilka som kanske borde stannat på ritbordet.

Du får även höra Petter Hegevall berätta om sin favoritbana i Killzone 2, hur många blåmärken Jesper har fått och Jonas Mäki kommenterar den senaste tidens spelnyheter.

GR FM del 9: Spel till iPhone & religion i spel

Efter en tids uppehåll är nu GRFM, Gamereactors program om spel, äntligen tillbaka. I avsnitt nio pratar vi om spelutbudet till iPhone, Jonas Mäki drar några godbitar från veckans spelnyhetsflöde och vi tar dessutom en titt på religion i spel. Äntligen får vi svaret på vilka de tio spelbudorden egentligen är!

Nordens största speltidning Gamereactor presenterar radio om spel. De ger dig recensioner, förtittar och nyheter om de hetaste (och sunkigaste) tv-spelen.

Redaktion

Jonas Elfving, Emil Hall, Petter Hegevall och Jonas Mäki.

Extern länk

www.gamereactor.se/rss...

Följ oss via RSS

Kontakt

grfm@k103.se