Halftime FM

16/1 – Since We Last Spoke

Det har gått en dryg månad sedan ni senast hörde Halftime FM i etern. Nu på söndag, efter tre veckors jullov, återvänder era favoritradiopratare (Sebbe, Tobbe och Johannes) för att sända göteborgs främsta hiphop-radioprogram. Under vårat vinteruppehåll har det hunnit släppas mängder med ny musik och vi ska försöka att plocka ur russinen ur kakan, genom att ägna en timme åt tiden som gått och en timme åt det som komma skall, dvs… vårens släpp! Förvänta er tung musik av bland andra Murs, Rick Ross, Wiz Kalifah, Jai Paul, Dirtbag Dan och Snoop Dogg.

I år firar Halftime FM ett år i sändning och det gör även Mariaplan.com, en Göteborgsbaserad hemsida med fokus på stadens rapscen. Vi väljer att slå våra barnkalas ihop och låter Victor från Mariaplan hålla oss sällskap, under det nya årets första sändning av Halftime FM.

Halftime FM sänds på söndag på K103,1 MHz, 14:00-16:00 från Göteborgs Studentradio, K103. Det går även att lyssna via internet på www.k103.se.

För er som skulle vilja höra Halftime FMs hårdslående och omsorgsfullt valda musik i tropisk miljö, kan vi tipsa om att vi kommer vända skivor på fredag, då Basementality Battles har sitt första battle i Göteborg. Ta er till Kontiki (Hållplats: Botaniska trädgården), Storängsgatan 2, för där huserar vi bakom the wheels of steel, från 21:00 till stängningsdags!

Halftime FM är Göteborgs främsta hiphopradioprogram. Vi levererar våra lyssnare musik (mestadels från USA) och är ett alternativ till de kommersiella radiokanalerna. Halftime FM försöker även att bjuda in lokala artister och grupper som vi anser bör uppmärksammas, dessutom försöker vi även när tillfälle ges göra intervjuer med artister som besöker Sverige.

Redaktion

Sebastian Pettersson, Johannes Torstensson och Tobias Hillén.

Externa länkar

www.halftimefm.comwww.facebook.com/pages...

Följ oss via RSS

Kontakt

halftimefm@k103.se