Halftime FM

30/1 – Movie Scenes

I skrivande stund är det 1 dag, 23 timmar, 48 minuter och 50 sekunder tills dess att den 34e versionen av Göteborgs Filmfestival går av stapeln. Vi brukar ofta under våra sändningar ramla in på ämnet film och nu på söndag gör vi lägligt nog en special av det hela.

Hiphop och dess kopplingar till film är nästan för många för att nämna, rappare som blivit skådespelare (och vice versa), texter fyllda med filmreferenser, namn som tagits efter filmer, skådespelare eller varför inte band som skapats när rappare och skådespelare träffats? Nu på söndag drar vi inga gränser utan veckans röda tråd i programmets handling är helt enkelt filmreferenser.

Under programmets andra timme handlar det återigen om ny musik. I rollerna denna veckan har vi nytt material ifrån Co$$, Hieroglyphics, The Regiment, Truck North, Reks & Talib Kweli. Ta en paus ifrån biosalongen med oss på Halftime FM nu på söndag. Vi sänder i vanlig ordning på 103,1 MHz, 14:00-16:00 från Göteborgs Studentradio, K103 med möjlighet att lyssna via internet på www.k103.se

Halftime FM är Göteborgs främsta hiphopradioprogram. Vi levererar våra lyssnare musik (mestadels från USA) och är ett alternativ till de kommersiella radiokanalerna. Halftime FM försöker även att bjuda in lokala artister och grupper som vi anser bör uppmärksammas, dessutom försöker vi även när tillfälle ges göra intervjuer med artister som besöker Sverige.

Redaktion

Sebastian Pettersson, Johannes Torstensson och Tobias Hillén.

Externa länkar

www.halftimefm.comwww.facebook.com/pages...

Följ oss via RSS

Kontakt

halftimefm@k103.se