Halftime FM

6/2 – Fokusgäst: Mollgan (Middlesex)

Söndagen den sjätte februari är det ännu en gång dags för Halftime FM att invadera FM-bandet på era radiomottagare! Johannes, Sebastian och Tobias sänder två timmar hiphop tillsammans med årets första fokusgäst: Mollgan.

Ni känner nog igen Mollgan från hiphopkvartetten Middlesex. Förra året gjorde han en del väsen av sig, när videon till Maskinen-parodin ”Alla som inte tankar är upphovsmän” sågs av mer än 40 000 användare på youtube. Under hösten har ni kunnat se Mollgan uppträda på lokala klubbar som Thugzday och Holy Sh!t. Och nu har även turen kommit till Halftime-studion, där han ska spela favoriter från sina skivbackar.

Under andra programblocket blir det ny hiphop, bland annat från Atmosphere, Slaughterhouse, Roc C och Guilty Simpson med mera. Ni hör Halftime FM 14:00-16:00 på 103,1 MHz. Bor ni utanför Göteborg, kan ni höra programmet streamas på www.k103.se.

Halftime FM är Göteborgs främsta hiphopradioprogram. Vi levererar våra lyssnare musik (mestadels från USA) och är ett alternativ till de kommersiella radiokanalerna. Halftime FM försöker även att bjuda in lokala artister och grupper som vi anser bör uppmärksammas, dessutom försöker vi även när tillfälle ges göra intervjuer med artister som besöker Sverige.

Redaktion

Sebastian Pettersson, Johannes Torstensson och Tobias Hillén.

Externa länkar

www.halftimefm.comwww.facebook.com/pages...

Följ oss via RSS

Kontakt

halftimefm@k103.se