Halftime FM

20/3 – End Of The Beginning Halftime FM har sänt sitt sista program

Halftime FM sändes mellan Januari 2010 - 20 mars 2011

I Januari 2010 sändes Halftime FM för första gången ifrån Studenternas hus i Göteborg. Sedan dess har det blivit över 50 livesändningar och redaktionen har bjudit på raplåtar med så vitt sprida ämnen som mat, film, battles och disslåtar för att inte tala alla specialprogram om skivbolag och producenter. Dessutom har lokala artister och dj’s som Robert Earl, Obnoxiuz, Mollgan (Middlesex), PS The Marginal Error, Pst/Q, Anton Kristiansson och Silversystrar gästat programmet samt spelat sina egna favoritlåtar.

Dessvärre måste allt roligt någon gång ta slut och för Halftime FM sker detta nu på söndag. Anledningen till att vi valt att lägga ner radioprogrammet är kort och gott tidsbrist. Vi tackar Göteborgs Studentradio K103 för den tid vi fått i etern.

Under vår sista sändning låter vi er lyssnare bekanta er med vad som spelas i Sebastian, Johannes och Tobias hörlurar när vi inte sänder radio. Vi ägnar hela två timmar åt att spela musik från bland andra Pharoahe Monch, Nas, De La Soul och Quasimoto. Halftime FM sänder, för sista gången, 14:00-16:00 på frekvensen 103,1 i göteborgstrakten. Programmet kan även streamas live på www.k103.se.

Halftime FM är Göteborgs främsta hiphopradioprogram. Vi levererar våra lyssnare musik (mestadels från USA) och är ett alternativ till de kommersiella radiokanalerna. Halftime FM försöker även att bjuda in lokala artister och grupper som vi anser bör uppmärksammas, dessutom försöker vi även när tillfälle ges göra intervjuer med artister som besöker Sverige.

Redaktion

Sebastian Pettersson, Johannes Torstensson och Tobias Hillén.

Externa länkar

www.halftimefm.comwww.facebook.com/pages...

Följ oss via RSS

Kontakt

halftimefm@k103.se