Halftime FM

6/3 – Fokusgäst: Anton Kristiansson

Ännu en gång är det dags för Halftime FM att sätta fokus på en artist. Den här gången har turen kommit till Anton Kristiansson från Majorna. Som tonåring var Anton delaktig i lokala rapgrupper som Illuminati och 827. Några av er minns säkert Anton som den vokala delen i det flitiga livebandet The Ninjas, eller kanske som medlem i den mer klubborienderade projektet Grand Prix/Charlie?

Efter att ha tagit ett mindre uppehåll från musiken, kom Anton Kristiansson tillbaka med en unik formel som kallats för ”Indiehiphop”, ”Indiepop-rap” med mera. Med sina självrannsakande texter över postpunk-influerade beats, har Anton satt ny prägel på stadens scen. Låtar som ”Lilla London” och ”Du är knark” har haft bra rotation på radiostationerna och nu i mars släpps debutalbumet ”Och Jag”. Nu på söndag kan ni lyssnare få höra när Anton spelar flera gamla favoritlåtar under timme ett av Halftime FMs sändning.

Under andra timmen blir det rykande färsk musik med Lupe Fiasco, Blueprint, Rakewon, Eminem, Slaughterhouse och Yelawolf. Halftime FM sänds på K103, söndagar, 14:00–16:00 via 103,1 MHz och ni kan även streama programmet på www.k103.se.

Halftime FM är Göteborgs främsta hiphopradioprogram. Vi levererar våra lyssnare musik (mestadels från USA) och är ett alternativ till de kommersiella radiokanalerna. Halftime FM försöker även att bjuda in lokala artister och grupper som vi anser bör uppmärksammas, dessutom försöker vi även när tillfälle ges göra intervjuer med artister som besöker Sverige.

Redaktion

Sebastian Pettersson, Johannes Torstensson och Tobias Hillén.

Externa länkar

www.halftimefm.comwww.facebook.com/pages...

Följ oss via RSS

Kontakt

halftimefm@k103.se