Hard rock radio

Sommarlov!

Dags för alla Göteborgs studenter att ta ett välförtjänt sommarlov.
Jag hoppas att det innehåller mycket musik, festivaler, friluftsaktiviteter
och kanske en och annan starköl. :)
Själv skall jag under ett antal veckor knega på i Göteborgs snusfabrik. Jag kanske låter lite knäpp nu men det skall bli riktigt trevligt. :)

Dock innan allt detta inträffar är det dags för programmet trogna stöttepelare Peter, att göra en liten analys av den nyss passerade säsongen.

Först och främst skulle jag vilja tacka mina kära medarbetare och lyssnare för en trevlig säsong. Den har för mig varit glädjande och givande. Sedan skulle även personligen vilja tacka Eva Ohlsson för den tiden som hon har medverkat i programmet.

Programmet Hard Rock Radio har funnits i ett par år nu och har utvecklas mycket under tidens gång. Om det beror på att redaktionsmedlemmarnas medelålder har stigit eller om det beror på en individuell, personlig utveckling kan bara spekuleras i. Dock har programmet blivit betydligt musikaliskt bredare vilket har varit välkomnande. Inte minst för mig eftersom jag har en ganska bred musiksmak. Jag gillar band som till exempel: Primus In Flames, RHCP, RUSH, Incubus, Pink floyd, Queen och Korn för att nämna några.

Nog pratat om mig. Programmet har under året haft sina missa, tabbar och avbrott. Detta av olika anledningar. Dock är jag helt säker på att redaktionens medlemmar har lärt sig av sina misstag och gör sitt bästa för dessa inte skall upprepas.
Programmet kommer att fortsätta utvecklas till hösten. Hur kan ingen i nuläge svara på men den som lever får se. Allt jag vet är att vi kommer tillbaka i höst med ny energi och med nya utmaningar.

Nu återstår det bara för mig att önska alla en fortsatt glad sommar. Vi hörs igen i höst!

Love and Tolerance/ Peter

Vi botaniserar bland rockens olika genrer och perioder. En och annan punkdänga slinker också igenom samt en och annan gäst. Vi spelar allt från tunga mästerverk till medryckande raggarrock. Rock on and enjoy it!!!!!!!!!!

Redaktion

Emanuel Olofsson och Peter Ekvall.

Extern länk

www.myspace.com/k103me...

Följ oss via RSS

Kontakt

hardrockradio@k103.se