Hard rock radio

Status quo special 19 juni

Ett band som utan tvekan är ett av världens bästa och mest produktiva rockband är Status quo som i och med detta program får ett alldeles eget special-program. Generationer på generationer har säkert lyssnat på dessa män som oavbrutet har varit produktiva ända sedan debutalbumet Picturesque matchstickable messages from The Status quo (försök att säga det utan att vricka tungan) från 1968. I detta program blandas 100% nödvändig information och lika mycket onödigt vetande kring detta band som ständigt verkar vara på gång.

Detta blir även det sista programmet med Eva som har andra projekt på gång här på k103. Vi önskar dig lycka till med det och vi önskar alla trogna lyssnare en trevlig sommar.

Här är låtarna som man kan höra i programmet.

Mess of the blues

Don't drive my car

Burning bridges

Bad news

Creepin up on you

Caroline

In the army now

Vi botaniserar bland rockens olika genrer och perioder. En och annan punkdänga slinker också igenom samt en och annan gäst. Vi spelar allt från tunga mästerverk till medryckande raggarrock. Rock on and enjoy it!!!!!!!!!!

Redaktion

Emanuel Olofsson och Peter Ekvall.

Extern länk

www.myspace.com/k103me...

Följ oss via RSS

Kontakt

hardrockradio@k103.se