Harvey

Sonja //Chernobyl // Aladdin // Filmposters

Ännu ett fullspäckat avsnitt av programmet Harvey där vi recenserar två filmer och en tv-serie.
Först ut den norska filmen Sonja som handlar om konståkningens moder Sonja Henie. Därefter en recension av HBO-dramat Chernobyl som handlar om den katastrofala kärnkraftsolyckan 1986 och till sist en recension av remaken på Dissneyklassiern Aladdin.

Dessutom avhandlas ämnet filmposters och varför de är så tråkiga nuförtiden. Ni får också höra oss prata om trailern till nya Terminator-filmen och nyheten om att det kommer ytterligare två filmer i Kingsman-universumet.

Mycket nöje!

https://www.mixcloud.com/K103/harvey-sonja-chernobyl-aladdin-filmposters...

Miracle Workers // Something Great // Persona // Cannes // Game Of Thrones

I veckans Harvey recenseras den himmelska komediserien "Miracle Workers", den koreanska antologiserien "Persona" och en Paul Feige-producerad film vid namn "Something Great". Vid sidan av detta diskuterar vi Cannes, Game Of Thrones avslutande och veckans trailers.

Mycket Nöje!

//Harvey-redaktionen

Detektiv Pikachu // Hjärtelandet // El Angel // Bästa bio upplevelser

I veckans Harvey recenseras neo noir filmen "Detektiv Pikachu", dokumentären "Hjärtelandet" och en film baserat verkliga händelser vid namn "El Angel". Vid sidan av detta diskuterar vi våra bästa bio upplevelser.
Mycket Nöje!

//Harvey-redaktionen

Avengers: End Game // Favoritregissörer

Filmen som dominerat våra filmnyheter och spekulationtoppen den senaste tiden är här. Love oh Sina ger er en dubbelrecension av Avengers: End Game. Garanterat spoilerfri!

Vilka är våra favoritregissörer? Vad avgör vem som är ens favorit? Bästa snitt? Magkänsla? Vi diskuterar.

Dessutom nyheter från film och tvvärlden!

The man who killed Don Quixote // Greta // X-men Dark Phoenix

I veckans Harvey recenseras drama komedin "The man who killed Don Quixote" och indie thrillern "Greta". Vid sidan av detta diskuterar vi veckans trailers, våra åsikter om Bond 25 och veckans premiärer.

Mycket Nöje!

//Harvey-redaktionen

Arctic // Hellboy // Störst Av Allt // filmsoundtracks

I veckans Harvey har vi ett fullmatat program med tre recensioner. Till att börja med kör vi en recension av is-dramat "Arctic" där Mads Mikkelsen briljerar i huvudrollen. Vi har dessutom en recension av re-booten "hellboy" och vi frågar oss om den verkligen hade behövts. Till sist recenseras även den svenska netflix-serien "Störst av allt", lever den upp till hypen?

Utöver recensionerna diskutteras även den nya Star Wars-trailern och vilka som är världens bästa filmsoundtracks!

Mycket nöje!

//Harveyredaktionen

Shazam // Mid90s // Claire Darling

I veckans Harvey recenseras tre färska filmer. Shazam, en superhjälterulle med en stor dos humor, Mid90s en uppväxtskilldring signerad Jonah Hill Samt Claire Darling, en fransk film om att släppa tag om sina gamla prylar.

Vi har också pratat om trailern till de nygamla filmerna The Addams family och Lejonkungen.

Mycket Nöje!

//Harvey-redaktionen

Dumbo // Varda Av Agnes // Joker trailer // Topp 3 Djurskådisar

I veckans Harvey recenseras Disneys Dumbo(2019) och Varda av Agnes. Vid sidan av detta diskuterar vi den nya Joker trailern, våra åsikter om Disneys agenda att göra om deras äldre animerade filmer och en topp 3 djurskådisar lista.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/harvey-dumbo-varda-av-agnes-joker-trailer-...

Parning // Fighting With My Family // The Dirt // Draktränaren 3

I veckans Harvey recenseras dokumentären Parning, wrestlingbiografin Fighting With My Family, Netflixfilmen The Dirt och familjefilmen Draktränaren 3. Vid sidan av detta diskuterar vi våra favorittrilogier samt andra trevliga nyheter från filmvärlden.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/harvey-parning-fighting-with-my-family-the...

Alita: Battle Angel // Helan & Halvan //Biohyfs

I veckans Harvey recenseras Alita: Battle Angel, en Sci-fi-rulle regisserad av Robert Rodriguez samt filmen Helan & Halvan om komikerduons karriärer och livsöden. Vid sidan av detta diskuteras hyfs i svenska respektive amerikanska biosalonger samt huruvida en ny streamingtjänst från Disney är en bra eller dålig idé. Dessutom bjuder vi på andra trevliga nyheter från filmvärlden och information om veckans nya biofilmer.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/harvey-alita-battle-angel-helan-halvan-bio...

Mycket nöje!
//Harveyredaktionen

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och rekommenderar DVDsläpp. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Sina Sabeti och Love Nurmi.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se