Harvey

Nightcrawler/The Judge/Girlhood/Jag är inte beredd att dö än/Flugparken/En tripp till Paris

Satir mot nyhetsbranschen, strövtåg i hembygden, coming of age på franska, Laleh, våld och inga visor samt otrohetsresa i kärlekens stad. Vi har sett en sjukt massa filmer, nämligen Nightcrawler, The Judge, Girlhood, Jag är inte beredd att dö än, Flugparken och En tripp till Paris. Vi gästas även av Gizela Ritzén från filmfestivalen "Voices from the water".

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och rekommenderar DVDsläpp. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Emilie Wahlström, Olle Wikström och Kennet Sundberg.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se