Harvey

The Accountant / Paulina / Tvserie-Spelet

I detta avsnitt av Harvey har vi sett Ben Affleck i actionthrillern The Accountant. Argentinska dramat Pauline ställer frågor om rätt och fel och hur man hanterar svåra situationer. Måste ett brottsoffer alltid agera på ett speciellt sätt. Eva och Sofia testar och lottar ut nya Tvserie-spelet. Dessutom nyheter om fantastiska bestar och missbrukande skottar.

Harvey - Film på radio! Fredag kl 13.00

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson och Alice Dryden.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se