Harvey

Office Christmas Party / I, Daniel Blake

Harvey pendlar mellan julfestkomedi i kontorsmiljö och diskbänksrealism i sjukförsäkringsdjungeln denna veckan. Vi recenserar amerikanska julkomedin Office Christmas Party. Välfylld med kända namn som tex Jason Bateman och Jennifer Aniston, men hur är det med humorn?

Storbritanniens skildrare av den lilla människan i den oförlåtande stora byråkratiska världen nummer 1, Ken Loach är tillbaka med ny film. I, Daniel Blake handlar om att det inte är att vara sjuk som avgör om du får sjukersättning utan snarare hur sjuk du bedöms att vara av någon som inte är en läkare.

Dessutom massor av nyheter från filmen och tvs värld. Harvey, ditt filmprogram på radio.

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson och Alice Dryden.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se