Harvey

Jackie/Göteborgs Filmfestival

Veckans Harvey bjuder på snack om den pågående filmfestival. Vad har varit bra? Vad har varit mindre bra? Vilka kändisar har en suttit bredvid i biosalongen? Dessutom har vi sett Jackie som har premiär idag. Den handlar om Jackie Kennedys historia under veckorna efter mordet på hennes man. Självklart har vi även med färska nyheter och veckans biotoppare.

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson och Alice Dryden.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se