Harvey

Captain Marvel // Gloria Bell // The House That Jack Built

I veckans Harvey recenserar vi Marvel Studios nyaste superhjälte film Captain Marvel och dessutom filmerna Gloria Bell och The House That Jack Built. Vi diskuterar dessutom vad som krävs för en bra streaming sida och avslutet av tv-serien Big Bang Theory. Utöver detta får du som vanligt nyheter från film och tv-världen, biotoppen och övriga premiärer.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/harvey-captain-marvel-gloria-bell-the-hous...

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och rekommenderar DVDsläpp. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Sina Sabeti och Love Nurmi.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se