Harvey

Parning // Fighting With My Family // The Dirt // Draktränaren 3

I veckans Harvey recenseras dokumentären Parning, wrestlingbiografin Fighting With My Family, Netflixfilmen The Dirt och familjefilmen Draktränaren 3. Vid sidan av detta diskuterar vi våra favorittrilogier samt andra trevliga nyheter från filmvärlden.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/harvey-parning-fighting-with-my-family-the...

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson och Alice Dryden.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se