Harvey

Arctic // Hellboy // Störst Av Allt // filmsoundtracks

I veckans Harvey har vi ett fullmatat program med tre recensioner. Till att börja med kör vi en recension av is-dramat "Arctic" där Mads Mikkelsen briljerar i huvudrollen. Vi har dessutom en recension av re-booten "hellboy" och vi frågar oss om den verkligen hade behövts. Till sist recenseras även den svenska netflix-serien "Störst av allt", lever den upp till hypen?

Utöver recensionerna diskutteras även den nya Star Wars-trailern och vilka som är världens bästa filmsoundtracks!

Mycket nöje!

//Harveyredaktionen

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och rekommenderar DVDsläpp. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Sina Sabeti och Love Nurmi.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se