Harvey

Shazam // Mid90s // Claire Darling

I veckans Harvey recenseras tre färska filmer. Shazam, en superhjälterulle med en stor dos humor, Mid90s en uppväxtskilldring signerad Jonah Hill Samt Claire Darling, en fransk film om att släppa tag om sina gamla prylar.

Vi har också pratat om trailern till de nygamla filmerna The Addams family och Lejonkungen.

Mycket Nöje!

//Harvey-redaktionen

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson och Alice Dryden.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se