Harvey

Miracle Workers // Something Great // Persona // Cannes // Game Of Thrones

I veckans Harvey recenseras den himmelska komediserien "Miracle Workers", den koreanska antologiserien "Persona" och en Paul Feige-producerad film vid namn "Something Great". Vid sidan av detta diskuterar vi Cannes, Game Of Thrones avslutande och veckans trailers.

Mycket Nöje!

//Harvey-redaktionen

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson och Alice Dryden.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se