Tagning 103

Harvey´s Halloween-special

Den här fredagen kör vi all in med temat Halloween! Vi har fyllt timmen till bredden med skräckblandad förtjusning - ett perfekt sätt att inleda årets läskigaste helg.

Vi bjuder på våra bästa Halloweenfilmer och serier, vi pratar lite om vad Halloween innebär för oss filmmässigt - är det bara skräck som gäller eller vill vi mer åt en läskig stämning? Vad är skillnaden? Harvey sitter på svaren!

Sist men inte minst spanar vi in trender inom skräckfilmens värld. Vi minns zombies, vampyrer, det övernaturliga och det teatrala. Timmens mest otippade namn var dock Ernst Kirchsteiger. Missa inte detta!

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/harvey-s-halloween-special-191101/

Tagning 103 vet allt om film och serier. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser nyhetsflödet och ser till att du aldrig missar en bra produktion. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Alice Dryden och Kristoffer Rissanen.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

tagning103@k103.se