Harvey

A Simple Favour // Blackkklansman // The Handmaids Tale // Golden Globe

Mycket spänning i veckans Harvey. Vi har tittat på den roliga thrillern A Simple Favour med Anna Kendrick och Blake Lively och Spike Jones Oscarsbelönade verklighetsbaserade Blackkklansman. Vi skärskådar säsong tre av The Handmaids Tale och går igenom nomineringarna till Golden Globe.

Harvey - ditt filmprogram med koll och skoj!

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/harvey-a-simple-favour-blackkklansman-the-...

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson och Alice Dryden.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se