Tagning 103

A Simple Favour // Blackkklansman // The Handmaids Tale // Golden Globe

Mycket spänning i veckans Harvey. Vi har tittat på den roliga thrillern A Simple Favour med Anna Kendrick och Blake Lively och Spike Jones Oscarsbelönade verklighetsbaserade Blackkklansman. Vi skärskådar säsong tre av The Handmaids Tale och går igenom nomineringarna till Golden Globe.

Harvey - ditt filmprogram med koll och skoj!

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/harvey-a-simple-favour-blackkklansman-the-...

Tagning 103 vet allt om film och serier. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser nyhetsflödet och ser till att du aldrig missar en bra produktion. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Alice Dryden och Kristoffer Rissanen.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Externa länkar

www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/show/...

Följ oss via RSS

Kontakt

tagning103@k103.se