Tagning 103

Frozen 2 // The Witcher // Golden Globes // Göteborg Film Festival

Terminens första Harvey, och Alice sista program - detta vill ni inte missa!

I 2019-års sista Harvey spådde vi vilka filmer och serier som skulle ta hem Golden Globes, nu har vi svaret! Vi pratar även om Göteborg Film Festival som drar igång den 24/1. Biljetterna är släppta och Brasilien är i fokus.

Megafilmen Frozen 2 ska självklart ha en egen recension, och så pratar vi Netflix-serien The Witcher. Vad tyckte vi, och vilket betyg får de? Lyssna på Harvey fredag eller söndag 13.00 för ultimat helgpepp!

Tagning 103 vet allt om film och serier. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser nyhetsflödet och ser till att du aldrig missar en bra produktion. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Alice Dryden och Kristoffer Rissanen.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Externa länkar

www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/show/...

Följ oss via RSS

Kontakt

tagning103@k103.se