Tagning 103

Harvey fokuserar på Soundtrack

Film och musik har alltid följts åt. Hur har utvecklingen sett ut över tid? Finns det mer än en typ av musik i filmer? Vad är score? Harvey grottar ned sig i soundtracks och ger dig några av filmhistoriens audiella guldkorn.

Följ med oss för att återhöra Kick-Ass, Hannah och hennes systrar, The Boat That Rocked, Trollkarlen från Oz, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Fight Club m.fl.

Tagning 103 vet allt om film och serier. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser nyhetsflödet och ser till att du aldrig missar en bra produktion. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Alice Dryden och Kristoffer Rissanen.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Externa länkar

www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/show/...

Följ oss via RSS

Kontakt

tagning103@k103.se