Harvey

Harvey fokuserar på Soundtrack

Film och musik har alltid följts åt. Hur har utvecklingen sett ut över tid? Finns det mer än en typ av musik i filmer? Vad är score? Harvey grottar ned sig i soundtracks och ger dig några av filmhistoriens audiella guldkorn.

Följ med oss för att återhöra Kick-Ass, Hannah och hennes systrar, The Boat That Rocked, Trollkarlen från Oz, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Fight Club m.fl.

Harvey vet allt om film. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser tv-tablån och ser till att du aldrig missar en bra film. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson och Alice Dryden.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

harvey@k103.se