Helgstart

19 september 2014 - Cavern People, Teddybears och direktintervju från Hufvudstaden!

I dagens helgtips så pratar vi med Cavern People som spelar i Göteborg nu i helgen och återkopplar lite från vår underbara sommar med Way out West och en intervju med Teddybears. Vi ringer även till Robin och Zeth från Sthlm och kollar läget där!

http://www.mixcloud.com/K103/helgstart-k103-140919/

Teddybears och Cavern People i Helgstart!

I dagens Helgstart har vi Indiepop-bandet Cavern People i studion som i helgen spelar tillsammans med Slowgold.
Fredrik har dessutom tagit sig ett snack med de alltid så aktuella och alltid så trevliga Teddybears efter deras spelning på Way out West. Utöver det tipsar vi ju som vanligt om det absolut mest självklara i helgen och de gömda guldkornen i Göteborgs kultur och ute-liv!

Steget/Flotten Hemmet Sandlådan/jj

Säsongspremiären av Helgstart är här. Idag pratar vi med Joakim från jj. Ikväll spelar de på Pustervik. Vad kan han berätta om nya plattan?

I fredags var det premiär för Stadsteaterns Flotten Hemmet Sandlådan 2014. Hur fungerar Göteborgstrilogin 2014?

Göteborgsduon Steget släppte sitt andra album "Till Slut" förra veckan. Efter releasefesten bjöd vi in den till studion för en pratstund.

Sea lion i Helgstart!

Idag har vi den stora äran att få intervjua och höra fantastiska Linn Österberg eller Sea Lion som hon kallar sig. César har även tagit sig ett snack med Art Tyrant om deras release på lördag. Självklart tipsar vi dessutom om allt du inte visste att du skulle göra i helgen!

Feed The Horse besöker Helgstart

FREDAG! GÖTT! I dagens program ska vi snacka med Feed The Horse och om deras stora fest på Stadsteatern. Förutom det kommer vi självklart tipsa om allt fett och peppt som sker i helgen! Klockan 16 kör vi!

Jonas Lundqvist och Love Antell i dagens Helgstart

Blir det mer sommrigt än att få snacka med Love Antell från Florence Valtentin?
Utöver honom får vi ett gött snack med Jonas Lundqvist och massa goa tips inför sommarens första riktiga helg.

Helgstart får besök av Gamla Pengar

Det är fredag igen! Tipsen inför en fet helg i Gbg City kommer fullkomligen hagla trots den skinande solen. Inte nog med det, vi kommer även få besök av Göteborgspunxen Gamla Pengar. Vi ska snacka om deras nya skiva och uppkommande releasefest på Kajskjul. Kommer bli great, klockan 16 kör vi igång!

Pretties For You och Retrospelsmässan

I dagens sändning ska vi ta oss ett snack med bandet Pretties For You. Vi kommer även ta oss en prat med Mikael Forslind som är pressansvarig för Retrospelsmässan som går av stapeln i helgen. Förutom detta så kommer vi så klart tipsa om allt fett som händer i Götlaborg denna helg!

Vånna Inget och Hurula i Helgstart

Vånna Inget

I dagens sändning bjuder vi på eminenta gäster i form av Robert Hurula och Vånna Inget. Som ni märker så kommer detta bli en pangsändning utan dess like! Vi kommer såklart tipsa om allt fett som händer i helgens Götlaborg! Lyssna klockan 16, då kör vi!

Vånna Inget
Hurula

Tiger Bell i Helgstart

Tiger Bell

Kära vänner!
Det är fredag igen, helgen är runt hörnet! I dagens program tar Robin sig ett snack med punkarna i Tiger Bell som ska lira på Sticky Fingers ikväll med Trubbel. Eva kommer och recenserar En Handelsresandes Död och tipsen inför en fet helg i Göteborg kommer hagla! En pangsändning är på g! Hörs klockan 16!

Tiger Bell

Helgstart är programmet som ger dig en smak på kulturen i stan, så som teater, konserter, klubbar och utställningar. Vi har även studion fylld med aktuella gäster, och du kommer att få höra recensioner, möjligheten att tävla och vinna priser samt en och en annan livespelning och mycket mycket mer. Helgstart har koll på dom två roligaste dagarna i veckan!

Redaktion

Robin Havbring, Fredrik Helgesson, Jakob Hjulström och Jonathan Otter.

Sändningstider

Fredagar 16:00 - 17:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se