Helgstart

Sea lion i Helgstart!

Idag har vi den stora äran att få intervjua och höra fantastiska Linn Österberg eller Sea Lion som hon kallar sig. César har även tagit sig ett snack med Art Tyrant om deras release på lördag. Självklart tipsar vi dessutom om allt du inte visste att du skulle göra i helgen!

Feed The Horse besöker Helgstart

FREDAG! GÖTT! I dagens program ska vi snacka med Feed The Horse och om deras stora fest på Stadsteatern. Förutom det kommer vi självklart tipsa om allt fett och peppt som sker i helgen! Klockan 16 kör vi!

Jonas Lundqvist och Love Antell i dagens Helgstart

Blir det mer sommrigt än att få snacka med Love Antell från Florence Valtentin?
Utöver honom får vi ett gött snack med Jonas Lundqvist och massa goa tips inför sommarens första riktiga helg.

Helgstart får besök av Gamla Pengar

Det är fredag igen! Tipsen inför en fet helg i Gbg City kommer fullkomligen hagla trots den skinande solen. Inte nog med det, vi kommer även få besök av Göteborgspunxen Gamla Pengar. Vi ska snacka om deras nya skiva och uppkommande releasefest på Kajskjul. Kommer bli great, klockan 16 kör vi igång!

Pretties For You och Retrospelsmässan

I dagens sändning ska vi ta oss ett snack med bandet Pretties For You. Vi kommer även ta oss en prat med Mikael Forslind som är pressansvarig för Retrospelsmässan som går av stapeln i helgen. Förutom detta så kommer vi så klart tipsa om allt fett som händer i Götlaborg denna helg!

Vånna Inget och Hurula i Helgstart

Vånna Inget

I dagens sändning bjuder vi på eminenta gäster i form av Robert Hurula och Vånna Inget. Som ni märker så kommer detta bli en pangsändning utan dess like! Vi kommer såklart tipsa om allt fett som händer i helgens Götlaborg! Lyssna klockan 16, då kör vi!

Vånna Inget
Hurula

Tiger Bell i Helgstart

Tiger Bell

Kära vänner!
Det är fredag igen, helgen är runt hörnet! I dagens program tar Robin sig ett snack med punkarna i Tiger Bell som ska lira på Sticky Fingers ikväll med Trubbel. Eva kommer och recenserar En Handelsresandes Död och tipsen inför en fet helg i Göteborg kommer hagla! En pangsändning är på g! Hörs klockan 16!

Tiger Bell

Helgstart kör igen!

Ennui

I dagens program kommer vi ta oss ett snack med Göteborgsbandet Ennui samt spela upp två intervjuer med Weeping Willows respektive Christopher Sander, gött snack! Och vi kommer självklart tipsa om allt fett som sker i Gbg i helgen! Klockan 16 är tiden, K103 är kanalen!

Ennui
Christopher Sander
Weeping Willows

Mogwai, Color War och Alexander Goldmann i studion!

Idag kommer vi som vanligt tipsa om allt fett som händer i helgen! Robin har även tagit sig en prat med Alexander Goldmann som är grundaren till Musiker mot Rasism. Zeth har snackat med Mogwai och hört vad de har att komma med. Live i studion kommer även Jakob ta sig an Color War från Brooklyn. Som ni hör så kommer det bli fett, missa inte!

Vi snackar med Say Lou Lou, Glenn Udéhn och Weaver

Say Lou Lou

Så var det fredag igen! Helgstart laddar upp inför helgen med inte mindre än tre intervjuer. Först ut är Glenn Hysén som kommer till studion...SKOJA! Glenn Udéhn ska det vara. Glenn är en musiker som levererar sköna indiepoplåtar och är aktuell med en spelning på Sticky Fingers i helgen.
Vi kommer även gästas av Johan Weber aka Weaver som skriver och spelar musik inspirerad av den amerikanska folkmusiken. På söndag släpps hans första EP "Aiming For Doves" och i samband med detta bjuder han på en konsert på Bengans.
Sist men inte minst snackar vår reporter Eva Gustavfsson med systrarna Miranda och Elektra Kilbey i Say Lou Lou om deras framtoning och utbildningsplaner.

Say Lou Lou

Helgstart är programmet som ger dig en smak på kulturen i stan, så som teater, konserter, klubbar och utställningar. Vi har även studion fylld med aktuella gäster, och du kommer att få höra recensioner, möjligheten att tävla och vinna priser samt en och en annan livespelning och mycket mycket mer. Helgstart har koll på dom två roligaste dagarna i veckan!

Redaktion

Robin Havbring, Zeth Isaksson och Jakob Hjulström.

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se