Helgstart

Vånna Inget och Hurula i Helgstart

Vånna Inget

I dagens sändning bjuder vi på eminenta gäster i form av Robert Hurula och Vånna Inget. Som ni märker så kommer detta bli en pangsändning utan dess like! Vi kommer såklart tipsa om allt fett som händer i helgens Götlaborg! Lyssna klockan 16, då kör vi!

Vånna Inget
Hurula

Tiger Bell i Helgstart

Tiger Bell

Kära vänner!
Det är fredag igen, helgen är runt hörnet! I dagens program tar Robin sig ett snack med punkarna i Tiger Bell som ska lira på Sticky Fingers ikväll med Trubbel. Eva kommer och recenserar En Handelsresandes Död och tipsen inför en fet helg i Göteborg kommer hagla! En pangsändning är på g! Hörs klockan 16!

Tiger Bell

Helgstart kör igen!

Ennui

I dagens program kommer vi ta oss ett snack med Göteborgsbandet Ennui samt spela upp två intervjuer med Weeping Willows respektive Christopher Sander, gött snack! Och vi kommer självklart tipsa om allt fett som sker i Gbg i helgen! Klockan 16 är tiden, K103 är kanalen!

Ennui
Christopher Sander
Weeping Willows

Mogwai, Color War och Alexander Goldmann i studion!

Idag kommer vi som vanligt tipsa om allt fett som händer i helgen! Robin har även tagit sig en prat med Alexander Goldmann som är grundaren till Musiker mot Rasism. Zeth har snackat med Mogwai och hört vad de har att komma med. Live i studion kommer även Jakob ta sig an Color War från Brooklyn. Som ni hör så kommer det bli fett, missa inte!

Vi snackar med Say Lou Lou, Glenn Udéhn och Weaver

Say Lou Lou

Så var det fredag igen! Helgstart laddar upp inför helgen med inte mindre än tre intervjuer. Först ut är Glenn Hysén som kommer till studion...SKOJA! Glenn Udéhn ska det vara. Glenn är en musiker som levererar sköna indiepoplåtar och är aktuell med en spelning på Sticky Fingers i helgen.
Vi kommer även gästas av Johan Weber aka Weaver som skriver och spelar musik inspirerad av den amerikanska folkmusiken. På söndag släpps hans första EP "Aiming For Doves" och i samband med detta bjuder han på en konsert på Bengans.
Sist men inte minst snackar vår reporter Eva Gustavfsson med systrarna Miranda och Elektra Kilbey i Say Lou Lou om deras framtoning och utbildningsplaner.

Say Lou Lou

The Litsos gästar Helgstart

Klockan 16 är tiden du ska komma ihåg! Då kör vi i Helgstart igång och tipsar om alla feta saker du kan göra i helgen. I dagens program kommer vi också gästas av The Litsos som är aktuella med sin nya singel "Guidance" och en spelning imorgon på Clooneys. Detta kommer bli gött! Syns klockan 16!

Helgstart tipsar om loppis och snackar med For BDK

Idag kommer Göta Studentkår till oss för att prata om kårloppisen som kommer ske på lördag, en loppis som involverar HHGS, SAKS, Konstkåren och Göta Studentkår själv. Vi kommer även som vanligt tipsa om vad som sker i helgen och som vi hoppas kan förgylla era dagar. Vi kommer också ta en telefonintervju med Stockholmsbandet For BDK. Klockan 16.00 kör vi!

Helgen är här och vi snackar med Riddarna & Folkhemmet

Fredag! Äntligen! Hur bra som helst för det betyder ju att det är dags för Helgstart ännu en gång! Förutom alla feta tips om vad ni ska göra i helgen så kommer vi även ringa upp Riddarna och ta oss ett snack med Folkhemmet! Så missa INTE detta. Klockan 16 är tiden och K103 är kanalen!

https://soundcloud.com/folkhemmetsound

Anja Bigrell kommer också

Inte nog med att vi ska snacka med Mash Up International, vi kommer även ta oss en prat med Anja Bigrell och se vad hon har på hjärtat! Klockan 16 kör vi och vi kommer även hör hur Faust och Faust in and out på Stadsteatern är plus langa de bästa av tips!

Helgstart träffar Mash Up International

I dagens program, som i vanlig ordning drar igång klockan 16, så snackar vi en stund med Mash Up International som lirar tillsammans med Veronica Maggio på Scandinavium ikväll! Sen kommer vi självklart ge alla de bästa tipsen inför en fet helg i G!B!G! Hörs klockan 16 på k103 eller frekvens 103,1!

Helgstart är programmet som ger dig en smak på kulturen i stan, så som teater, konserter, klubbar och utställningar. Vi har även studion fylld med aktuella gäster, och du kommer att få höra recensioner, möjligheten att tävla och vinna priser samt en och en annan livespelning och mycket mycket mer. Helgstart har koll på dom två roligaste dagarna i veckan!

Redaktion

Robin Havbring, Zeth Isaksson och Jakob Hjulström.

Sändningstider

Fredagar 16:00 - 17:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se