Helgstart

V. 3: Andreas Grega, Eye Travel & Fjärilspiloter

Andreas Grega är aktuell med sitt debutalbum Ett steg i taget. I veckan spelade han på P3 Guldgalan och gästade oss för en intervju. Han lämnade dessutom några ex av albumet som vi lottar ut. Christoffer Andersson har släppt singel under alias Eye Travel. Han kommer och spelar Every little smile för oss. Just nu spelar Angeredsteatern danskomediföreställningen Fjärilspiloterna. Vi ringer upp regissören Charlie Åberg och kollar läget. Vi ger er dessutom en rapport från P3 Guldgalan. Vilka var där och vilka vann.

Helgstart är programmet som tar upp aktuella event i Göteborg. Här samsas självklara helgaktiviteter så som klubb-och konserttips med andra kulturella evenemang.
Tillsammans blir helgen som bäst!

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se