Helgstart

v. 9: Nikola Sarcevic, Division of Laura Lee & Satan takes a Holiday

Idag blir det mycket musik i Helgstart, men på olika sätt. Nikola Sarcevic släppte sitt nya album "Nikola & Fattiglapparna i onsdags. Han kommer till studion och bjuder på livemusik. David Fransson från Division of Laura Lee berättar om deras utställning We’ve been planning this for years and of course you had to fuck it up. Vernissage i morgon. Fredagen som gick spelade Satan takes a holiday på Stickey Fingers. Sofia Juvel gick dit och snackade med dem. Vi ringer dessutom arrangörerna bakom utsällningen Maska som nu ställer ut stickmode och Agnes Thors modebilder på Galleri Two Little Birds.

Helgstart är programmet som tar upp aktuella event i Göteborg. Här samsas självklara helgaktiviteter så som klubb-och konserttips med andra kulturella evenemang.
Tillsammans blir helgen som bäst!

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se