Helgstart

Intervjuer med Happy Hands Club och Dorena uppladdade!

Happy Hands Club

Efter dagens sändning så satte vi även igång med att lägga upp intervjuer vi gjort tidigare i år. Denna gången stod Dorena och Happy Hands Club på tur! Så ta en sväng förbi vår del av K103's Mixcloudsida: http://www.mixcloud.com/K103/playlists/helgstart/

Hoppas det smakar!

Happy Hands Club
Dorena

Helgstart är programmet som ger dig en smak på kulturen i stan, så som teater, konserter, klubbar och utställningar. Vi har även studion fylld med aktuella gäster, och du kommer att få höra recensioner, möjligheten att tävla och vinna priser samt en och en annan livespelning och mycket mycket mer. Helgstart har koll på dom två roligaste dagarna i veckan!

Redaktion

Robin Havbring, Fredrik Helgesson, Jakob Hjulström, Jonathan Otter och Olof Lindmark.

Sändningstider

Fredagar 16:00 - 17:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se