Helgstart

Bråvalla // Rebekka Karijord // Körfestival // Studentfest

Februari börjar lida mot sitt slut, solen hänger kvar lite längre och Göteborg har en händelserik helg framför sig. Eva Gustafvsson och Karin Björklund hjälper er att inleda helgen med tips på event, klubbar och annat roligt att hitta på.

Fler artister har släppts från Bråvalla och deras inledningsartist är helt klart världens starkaste bokning.

Rebekka Karijord kommer från landet i väst (i detta fall: Norge) för att gästa flera scener i Sverige. På söndag spelar hon på Stora teatern och Helgstart kommer att prata med henne om det nya albumet och kommande spelningar.

Det har gått ett tag sedan kursstart och det innebär att flera studentevenemang har premiär. I helgen går det till exempel att besöka SMASK: Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest. Och om du vill träffa på fler glada studenter har Karin tips på några riktigt häftiga fester.

Lyssna på programmet på Mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/helgstart-2017-02-24/

Helgstart är programmet som tar upp aktuella event i Göteborg. Här samsas självklara helgaktiviteter så som klubb-och konserttips med andra kulturella evenemang.
Tillsammans blir helgen som bäst!

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se