Helgstart

Ikonika // Körsbärsträdgården & Jihadisten - Göteborgs Stadsteater

Ikväll kommer Londonbon Ikonika till klubb Trunkfunk på Yaki-Da. Vad har nya året gett den ständigt turnerande DJn, när kommer det nytt material och hur går det med egna radioprogrammet på Radar Radio? Vi ringde henne för att få veta mer.

Göteborgs Stadsteater har haft två täta premiärer. Dels en ny version av Tjechovs Körsbärsträdgården och dels den helt nyskrivna Jihadisten. Båda med samtiden som källa och spegel. Vi berättar vad vi tycker om de nya föreställningarna.

Dessutom får du alla tips du behöver för kommande vecka i Göteborg.

Helgstart är programmet som tar upp aktuella event i Göteborg. Här samsas självklara helgaktiviteter så som klubb-och konserttips med andra kulturella evenemang.
Tillsammans blir helgen som bäst!

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se