Helgstart

Jens Lekman // Påsk i GBG

Helgstart har stort fokus på Jens Lekman som nu är hemma efter USAturnén, för att spela i två datum på Pustervik i GBG. Vi träffade honom i samband med att nya albumet, "Life will see you know", släpptes. Vi möter en av Göteborgs stora musikaliska storyteller och frågar vad som hänt de senaste åren. Varför är han så intresserad av historier och mötet med främmande människor? Han berättar dessutom om sin nya parfym.

Dessutom tips om vad som händer i Göteborg i helgen och kommande påskvecka.

Helgstart är programmet som tar upp aktuella event i Göteborg. Här samsas självklara helgaktiviteter så som klubb-och konserttips med andra kulturella evenemang.
Tillsammans blir helgen som bäst!

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se