Helgstart

SÄSONGSPREMIÄR // HYMN // Dom Blinda // Hästpojken

Helgstart är tillbaka för en ny säsong och med nya tips inför en spännande vår/sommar med många helger framöver. I dagens premiäravsnitt har vi besök av Linus Kuhlin från HYMN, en musikblogg som i dagarna firar tre år. Det gör de med pompa och ståt på bland annat Pustervik med överraskningar i DJ-båset.

Eva recenserar pjäsen Dom blinda som spelas på Stadsteatern i vår och vi har även en inspelad intervju med Hästpojken som vi träffade tidigare i veckan. Och som vanligt tipsar vi om event inför helgen och kommande vecka.

Håll tillgodo.

Helgstart är programmet som tar upp aktuella event i Göteborg. Här samsas självklara helgaktiviteter så som klubb-och konserttips med andra kulturella evenemang.
Tillsammans blir helgen som bäst!

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se