Helgstart

Årets Lisebergsbokningar // GU:s studentambassadör // Vintagemässan & loppis

Dagens Helgstart spretar åt alla håll och kanter vilket vi alltid ser som ett bra tecken; det betyder att det händer mycket i Göteborg!

Vi har intervjuat Per Alexandersson, underhållningsansvarig på Göteborgs pärla Liseberg. Vi har pratat med honom om hur man jobbar med bokningar för nöjesparkens olika scener och hur man hittar det där som passar för alla.

I studion har vi besök av Emely som är Göteborgs universitets studentambassadör. Det innebär bland annat att hon ansvarar för GU:s instagramkonto där man får följa henne i hennes vardagsliv som student på ett av Sveriges största universitet.

Våren är nu officellt här och med sig tog den loppispremiären. En slags loppis deluxe går av stapeln i helgen då vintagemässan hålls och vi har rotat fram några tips på fler intressanta loppisar i hållbarhetens namn.

Och så fyller vi på med en massa andra tips inför helgen och kommande vecka. Allt från vilka ni ska heja på i årets Eurovision Song Contest till var man ska gå för att se lite hundvänlig bio.

Vi hörs i etern kl 16:03!

Helgstart är programmet som tar upp aktuella event i Göteborg. Här samsas självklara helgaktiviteter så som klubb-och konserttips med andra kulturella evenemang.
Tillsammans blir helgen som bäst!

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se