Helgstart

General Knas // Nationaldagsfirande // Sommarfestivaler

I eftermiddagens helgstart får vi besök i studion av den reggaestrerade artisten General Knas, som släppte sitt nya album för knappt en månad sedan. Vi kommer bland annat prata om hans relation till Jamaica och hur bra är han egentligen på att dansa dancehall?

Självklart kommer vi även snacka om vad man kan hitta på under helgen och den kommande veckan. En vecka som bland annat innehåller en viss nationaldag, som kan firas på många olika sätt, samt de första gitarr-riffen på en av Sveriges största musikfestivaler.

Helgstart är programmet som tar upp aktuella event i Göteborg. Här samsas självklara helgaktiviteter så som klubb-och konserttips med andra kulturella evenemang.
Tillsammans blir helgen som bäst!

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se