Helgstart

Göteborgs konstskola, Eurovision och vinn biljetter till Little shop of horrors

Vi har en händelserik vecka framför oss - och vi i Helgstart har kollen på var du ska vara! I dagens program pratar vi med Göteborgs konstskola vars vårutställning öppnar i helgen, vi slänger oss in i Eurovisionvärlden och tipsar förstås om allt roligt som händer både i helgen och i veckan som kommer. Missa inte heller chansen att vinna biljetter till Little shop of horrors på Stadsteatern, vi har nämligen en bunt att tävla ut. Kom igen det blir kultur! Du kan välja mellan tis 21/5, ons 22/5 och tors 23/5 (nästa vecka) samt tis 28/5, ons 29/5 och fre 31/ 5 nästnästa vecka. Maila namn och datum senast sön 19 maj för att vara med i utlottningen. Alla vinnare får två biljetter var.

Helgstart är programmet som tar upp aktuella event i Göteborg. Här samsas självklara helgaktiviteter så som klubb-och konserttips med andra kulturella evenemang.
Tillsammans blir helgen som bäst!

Sändningstider

Fredagar 16:00 - 17:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

helgstart@k103.se