HitsvilleGBG

Låtar som inte sparar på krutet

Hallå där!
Denna vecka avhandlar vi låtar som inte sparar på krutet! Bland annat hör vi en aggressiv protestvisa, lite vansinnesjazz, ett riktigt fläskigt kärleksmedley och en mycket bra fun fact som tyvärr inte var sann. Ni hör det idag kl 17 på FM 103,1, via spelaren upp till höger eller i efterhand på Mixcloud.
//HitsvilleGBG

Ps: på bilden ser ni Jonas och Love, helt utpumpade efter att ha lyssnat på 7 låtar som inte sparade på krutet.

Hitsville GBG är programmet där vi lyssnar på och snackar om musik utifrån olika valda känslospektrum och teman. Vilka låtar får en att känna sig coolare än man är? Vilka låtar får en att vilja lämna landet? Allt från gamla soulklassiker till tysk rymdopera utlovas! Om du vill höra starka spaningar, hyfsade anekdoter och en herrans massa bra musik är detta programmet för dig.

Redaktion

Jonas Almén, Martin Lundstedt och Love Nurmi.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

HitsvilleGBG@k103.se