HitsvilleGBG

Lastbilslåtar!

Hejsan!
Hitsville GBG har sitt smalaste tema hittills: lastbilslåtar! Vi sätter tänderna i vad man hade lyssnat på för musik om man var lastbilschaufför. Vi kommer med ogrundade påståenden om hur det är att köra lastbil, en gripande berättelse om att finna gud i Norrlands inland, märkligt bestämda åsikter om vilken takt lastbilschaufförer föredrar, en norsk gosskör samt lite väl mycket country.
Sänds idag kl. 17 på FM 103.1, och läggs upp i efterhand på mixcloud.

Hitsville GBG är programmet där vi lyssnar på och snackar om musik utifrån olika valda känslospektrum och teman. Vilka låtar får en att känna sig coolare än man är? Vilka låtar får en att vilja lämna landet? Allt från gamla soulklassiker till tysk rymdopera utlovas! Om du vill höra starka spaningar, hyfsade anekdoter och en herrans massa bra musik är detta programmet för dig.

Redaktion

Jonas Almén, Martin Lundstedt och Love Nurmi.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

HitsvilleGBG@k103.se