Indiekos

Indiekos Kyle Craft

I detta avsnitt pratar vi om Louisiana födda Kyle Craft. Vi diskuterar hans musik-stil, försöker sätta en genre (utöver indie då så klart) på hans musik och pratar om morronfrisyrer!

Alla övriga avsnitt finns på k103s mixcloud sida ifall ni är sugna på att binge-lyssna på allt vi gjort!

Indiekos Miike Snow

I kväll tar Markus med sig ett av hans favorit band, Miike Snow! Hela laget har självklart hört talas om detta faktiskt väldigt populära band, så vi diskuterar deras musik, deras historia, och deras blob!

Klockan 20:00 på tisdagar som vanligt!

Alla avsnitt kan lyssnas på i efterhand här https://www.mixcloud.com/K103/playlists/indiekos/ :)

Indiekos - The Band Camino

Nadja introducerar Markus och Stina till The Band Camino!

En grupp på 4 från Memphis som har ett härligt klassiskt indie-sound, insiperat av band som The 1975s. Det blir det vanliga snacket, och gruppen försöker sig till och med på lite geografi....med blandade resultat.

Ep 13 Wallows

Spåna in dagens Indiekos där Stina och Nadja gör debut! Stina introducerar för gruppen ett relativt litet Amerikanskt band som heter Wallows. Skön musik i klassisk indie stil och snack om skådespelare som också gör musik. Missa inte!

Ep 12 - TVGirl

I detta avsnitt pratar vi om bandet TVGirl vars musik har beskrivits på lite olika sätt: Sun-drenched California Pop, Lo-fi bubblegum pop geared for the children of chillwave och “You can sing along to it, but I wouldn’t sing around your parents". Mystiskt nog verkar en av grundarna ha lämnat bandet, enligt osäkra källor och en skivrecension så medverkar personen inte ens på debutalbumet. Frågan är var är Trung? Vår enda ledtråd är en video som laddades upp 2016 på TVGirls youtube konto där Trung medverkar.

EP 10 Local Natives

Los Angeles baserad indiebandet Local Natives består av fem snubbar som spelar skön indie med mycket elgitarr.

EP 11 The Tontons

I detta avsnitt utforskar vi The Tontons. The Tontons är ett band baserat i Houston, Texas som har spelat tillsammans i 11 år. I detta avsnitt blir det många frågor och en del svar. Kanske har du svar på våra frågor? Hör av dig på fb-sida isf, https://www.facebook.com/indiekos.

EP 9 - Holy Now

Vi får ännu ett besök i studion! Denna gång av göteborgsbaserade Holy Now som släpper sitt första album om bara några dagar. Det blir lite snack om musik, vart de gillar att hänga i Göteborg och förhoppningar om framtiden. Lyssna! :)

Ep 8 - Shura

I detta avsnitt snackar vi om Shura som spelar något som jag skulle vilja kalla en blandning av RnB, synthpop och indie. Ni kan förvänta er grymt bra musik (enligt mig, Matilda), lite fotboll och annan extremt viktigt information som vi hittat på internet om Shura.

PS. På bilden ser ni fangirl Matilda + kompis tillsammans med Shura.
PPS. Shura likade min bild på instagram, no biggie.

Indiekos Ep-7 Slowgold

I detta avsnitt är Slowgold, en av Markus favoritartister, på besök i studion. Vi kommer att snacka om hennes nya album, om att förändras och om Slowgold själv klassar sig som en indieartist. Det kommer bli ett riktigt trevligt avsnitt och dessutom vill ni inte missa när Markus är en riktig fanboy!

Sändningstider

Tisdagar 20:00 - 20:30

Följ oss via RSS

Kontakt

indiekos@k103.se