K103 på Bokmässan

Inga Lantz - seniorbackpacker och djurkommunikatör

I montern bredvid vår på Bokmässan sitter en dam i färgglada kläder och lila turban. Hon har glatt hälsat god morgon varje tidig otta som vi satt oss ned för att sända och hon har frågat varenda en som gått förbi montern om de vill titta på hennes böcker. Kerstin och Karin bestämde sig för att prata med henne och fick lära känna en dam som rest världen runt flera gånger, suttit i riksdagen under 80- och 70-talet för Vänsterpartiet och att hon även kan tala med djur.

Hon beskriver sin fotoresebok som en vacker kaffebordsbok och sin novellsamling som "bitterstark". Och hon lät även avslöja att i novellsamlingen Kråksparv avslöjar hon hur man kan lära sig att tala med djur.

Sorry, flash is not available.

Den 22-24 september hittar du K103 i Göteborgs Universitets monter B06:70 på Bok och Biblioteksmässan på Svenska Mässan i Göteborg. Torsdag till lördag sänder vi live 16.00-18.00.

Redaktion

Victor Blomdahl, Tina Bergérus, Felicia Green, Joakim Wennersten, Rebecka Mårtensson, Ruben Dieleman och Clara Lowenberg.

Följ oss via RSS

Kontakt

k103pabokmassan@k103.s...