K103 på Bokmässan

Julia och Karin spanar in grannarna

K103 är inte ensamma utställare på Bok- och biblioteksmässan och det är väldigt stor variation på de som håller till i montrarna. Förutom bokförlag finns det intresseföreningar, lärosäten, företag som säljer anteckningsböcker och flera inspirationsscener. Men utöver det hänger här även de lite mer obskyra och excentriska personerna som kanske har andra intressen än just böcker.

Runt K103:s monter A03:68 finns en stor bredd på utställarna och folket som besöker mässan. Lyssna på när Karin och Julia spanade in vilka grannar de fått när de satte sig ned för den första sändningen från Bokmässan i fredags!

Sorry, flash is not available.

Den 22-24 september hittar du K103 i Göteborgs Universitets monter B06:70 på Bok och Biblioteksmässan på Svenska Mässan i Göteborg. Torsdag till lördag sänder vi live 16.00-18.00.

Redaktion

Victor Blomdahl, Tina Bergérus, Felicia Green, Joakim Wennersten, Rebecka Mårtensson, Ruben Dieleman och Clara Lowenberg.

Följ oss via RSS

Kontakt

k103pabokmassan@k103.s...