K103 på GIFF

HBTQ i film, kortfilm, musik och gäster!

Vi är igång med vår sändning från Frilagret där vi sänder direkt med anledning av Göteborgs Filmfestival. Det har varit flera intervjuer med filmskapare, arrangörer och besökare och vår andra dag kommer att bjuda på mycket mer.

Klockan 12 får Oskar och Karin besök av Sarah Gampel som gjort kortfilmen Bussresan som handlar om en resa hon gjorde till Tel Aviv. De hjälper även till med tips på kortfilmer som är värda att se.

Klockan 13 tar Jazz och Eva över rodret och Jazz har bland annat intervjuat Carlo Lavagna och Tomasso Bertani, regissör och producent för filmen Arianna. Det blir även en del fokus på filmer med HBTQ-tema och vilken betydelse de har.

Klockan 14 kommer Marcus och Oskar att fokusera extra mycket på musik. Både hur Göteborgs musikscen har bidragit till filmvärlden, de stora kompositörerna bakom storfilmernas soundtrack och intervju med Johan Rosell som regisserat Petters senaste låt Pris på mitt huvud.

Klockan 15 ändrar vi fokus helt till djurens symbolik i film och Lisa och Jazz bidrar med sin expertis och intresse.

Den sista timmen får vi besök från inte mindre än två gäster. Det är Astrid Askberg och Greta Pedersen som ligger bakom filmen Gretas guide till galaxen, en dokumentär Astrid har gjort om Greta. Avslutningsvis sammanfattar de sina intryck av detta årets filmfestival.

Vi har flyttat oss från vår studio för att under 3-4 februari sända live från Frilagret 12-17 under GIFF - Göteborg Film Festival.

Redaktion

K103 Göteborgs Studentradio.

Extern länk

www.giff.se

Följ oss via RSS

Kontakt

giff@k103.se