Käbbel

Avsnitt 1: Organiserad kriminalitet

I första avsnittet av Käbbel blir ni presenterade för oss, Lucas och Johanna, två statsvetarstudenter vid Göteborgs Universitet. I programmet Käbbel talar vi om aktuella politiska diskussioner.

Vårt första avsnitt tar avstamp i att Lucas får gissa vilka som är de viktigaste frågorna på den politiska arenan. Därefter går vi in på en diskussion angående den rådande diskussionen om gängkriminalitet och hur den ska bekämpas. Stora frågor ska besvaras: vem vinner opinion i denna svåra fråga?

Sänds 16/11 2019
Länk till Mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/k%C3%A4bbel-organiserad-kriminalitet-2019-...

I programmet Käbbel får ni möta oss, Lucas och Johanna. Vi är två statsvetarstudenter som pluggar vid Göteborgs Universitet. I vårt program pratar vi politik och samhälle, där vi i varje avsnitt försöker fånga upp politiska diskussioner som är aktuella just i stunden.

Redaktion

Johanna Jönsson och Lucas Fischer Madsen.

Sändningstider

Lördagar 12:30 - 13:00

Följ oss via RSS

Kontakt

kabbel@k103.se