Käbbel

Avsnitt 2: Ansvarsutkrävande

I avsnitt två av Käbbel återkopplar vi från första avsnittet där vi pratade vi om missförtroendevotum och missförtroendeförklaringar. Vi förklarar vad det innebär när partier och politiker väljer att hota och eventuellt gå vidare med missförtorendeförklaringar.

Vi tar även upp varför vi har 349 ledamöter, IT-skandalen och Lucas koffeinberoende.

Sänds 14/12 2019
Länk till Mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/k%C3%A4bbel-avsnitt-2-ansvarsutkr%C3%A4van...

I programmet Käbbel får ni möta oss, Lucas och Johanna. Vi är två statsvetarstudenter som pluggar vid Göteborgs Universitet. I vårt program pratar vi politik och samhälle, där vi i varje avsnitt försöker fånga upp politiska diskussioner som är aktuella just i stunden.

Redaktion

Johanna Jönsson och Lucas Fischer Madsen.

Sändningstider

Lördagar 12:30 - 13:00

Följ oss via RSS

Kontakt

kabbel@k103.se